Velkommen

Velkommen til Happy Body Mind! For meg så er ikke dette bare et navn på et nettsted, men et navn med stor betydning for meg og min misjon med dette stedet. Det viktigste vi faktisk har er kroppen og sinnet vårt, uten den er vi ingenting, verken for oss selv eller for andre. Det er derfor så utrolig viktig å ta vare på oss, så vi kan her for oss selv og for alle de andre vi er glad i.

Have a happy playful journey with lots of joy and laughter

Mala Joy

Min lidenskap for kropp, sjel og alle de spennende mysteriene i livet, var grunnen til at jeg utdannet meg til yogalærer og helsecoach. Dette er bare en basis eller en grunnmur, for det er selvet livet som er skolen, det er ved å delta i livet at du virkelig lærer. Det er nettopp det som er så spennende med denne reisen vi alle er på! En kontinuerlig reise hvor vi har anledning til å lære mest mulig om hvordan det er å være menneske.

SÅ heldige vi er, for at nettopp VI er de som er her akkurat nå! Vit at alt som kommer din vei, både på godt og vondt, er med på å skape deg til å bli det fantastiske menneske du er ment å være.

God reise, nyt turen!

Namaste